Nieuws

Veelgestelde vragen

Lees meer
  • Home
  • Betaalmiddelen
  • t-tag

De t-tag is speciaal ontwikkeld om het u als automobilist of motorrijder makkelijker te maken. Bij het passeren van de Westerscheldetunnel bijvoorbeeld, of bij het parkeren in één van de parkeergarages in Zeeland. Niet voor niets is ons motto: 'comfort in mobiliteit'.

Hoe werkt het?

De t-tag is een compact en slim apparaatje dat u simpelweg achter de voorruit van uw auto plaatst. Elke t-tag heeft een uniek nummer, waarmee onze klanten geïdentificeerd kunnen worden. Betalen voor de Westerscheldetunnel of parkeergarage is nu een fluitje van een cent. Via infrarood technologie maakt een scanner contact met uw t-tag, waarna het verschuldigde bedrag automatisch van uw (prepaid) Tegoed wordt afgeschreven. Voor een juiste werking van de t-tag is het van belang om de instructies goed op te volgen.

Download hier de folder ‘Alles over de t-tag’Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer

Hoe werkt de t-tag in parkeergarages?

parkeergarages

Voor uw gemak hebben wij de instructies m.b.t. het gebruik van de t-tag bij de parkeergarages nog eens op een rij gezet. Download hier de instructies.

Hoe werkt de t-tag bij de Westerscheldetunnel?

parkeergarages

Voor uw gemak hebben wij de instructies m.b.t. het gebruik van de t-tag bij de Westerscheldetunnel nog eens op een rij gezet. Download hier de instructiekaart.