klantenservice:

Over movenience

Wie zijn wij?

 

Movenience is een innovatieve onderneming, gespecialiseerd in mobiliteitsgerelateerde betaalservices. Onze betaalmiddelen bieden gemak én voordeel voor onze klanten. De t-tag en m-tag hebben we speciaal ontwikkeld om de Westerscheldetunnel te passeren. De t-tag kan ook gebruikt worden om te betalen in Zeeuwse parkeergarages. Het snel en eenvoudig opladen van elektrische auto's kan met de e-tag. Ons nieuwste en zelf ontwikkelde betaalmiddel is de b-tag. Met de b-tag kunnen reizigers gemakkelijk en voordelig de overtocht maken met de Westerschelde Ferry tussen Vlissingen en Breskens. 

De Zeeuwse tolmaatschappij N.V. Westerscheldetunnel is 100% aandeelhouder van Movenience.

 

Echte Zeeuwse onderneming

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gevestigd in Goes. Dat is niet voor niets: Movenience is van oorsprong een echte Zeeuwse onderneming, maar heeft inmiddels ook vele klanten buiten Zeeland. Bij Movenience geven we niet alleen de betaalmiddelen zelf uit, wij wikkelen ook de financiële transacties af van betalingen met onze betaalmiddelen en dragen zorg voor het bijbehorende debiteurenbeheer. Bovendien hebben wij een eigen klantenservice, waar iedereen op werkdagen terecht kan met vragen over onze diensten.  

 

Comfort in mobiliteit

Innovatie zit in ons DNA. Daarom werken we continu aan diverse nieuwe betaalservices. Centraal staat hierin het door ons ontwikkelde elektronische betaalsysteem (TIPS), waarmee we allerhande betalingen kunnen koppelen aan onze abonnees. In de toekomst zullen we nog meer diensten aan ons systeem koppelen. Alles voor uw comfort in mobiliteit. 

 

Klantenservice

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen: 08:00 - 17:00

 

VANUIT NEDERLAND

0900 - 44 88 666
(Uw gebruikelijke belkosten)

 

VANUIT HET BUITENLAND

+31 (0) 113 76 00 01

 

CHAT MET EEN MEDEWERKER

Tijdens onze openingstijden

 

OVERIG

Bekijk alle contactgegevens

Movenience B.V.
Stationspark 8
Goes, 4462 DZ
Zeeland Nederland