klantenservice:

Westerscheldetunnel

Speciaal voor motorrijders hebben wij de m-tag ontwikkeld: een handzame variant op de t-tag, zo groot al een creditcard. Anders dan bij een auto is het vaak niet mogelijk om een t-tag achter de voorruit te bevestigen. U laat de m-tag scannen door één van de medewerkers op het Tolplein van de Westerscheldetunnel, rijdt daarna door u en profiteert zo van het voordeligste tarief. Het verschuldigde tolgeld wordt automatisch van uw tegoed afgeschreven. Op Mijn Movenience kunt u vervolgens al uw transacties terugvinden.

Om veiligheidsredenen zijn motorrijders bij de Westerscheldetunnel verplicht om via de kassalanen te rijden. Het voordelige tarief voor motorrijders (categorie 5) geldt uitsluitend bij passage via de kassalanen.

 

Profiteer van een voordelige passage

Het gebruik van de m-tag is gratis. U betaalt alleen het verschuldigde tolgeld door middel van een prepaid tegoed. Telkens als u uw m-tag gebruikt om te betalen voor de Westerscheldetunnel, boeken wij het verschuldigde tolgeld van uw tegoed. Als u de Westerscheldetunnel meer dan 150 keer per jaar passeert, kunt u gebruikmaken van de veelgebruikerskorting. U leest meer over de tarieven op deze pagina.

 

Eropuit met de motorclub

Bent u in het bezit van een m-tag en passeert u met meerdere motoren de Westerscheldetunnel? De Westerscheldetunnel biedt de mogelijkheid om met meerdere motoren te betalen met dezelfde m-tag. Hiervoor rijdt u simpelweg langs één van de kassa’s en vraagt u aan de dienstdoende tolgaarder om een multi-passage. Na betaling kan de hele club in één keer vlot passeren zonder dat de slagboom steeds open en dicht gaat!

Hoe werkt het?

  1. Vraag de m-tag aan via onze klantenservice

  2. Rijd met uw motor langs één van de kassa's op het tolplein

  3. Laat uw m-tag scannen door de tolgaarder

  4. Betaal met uw prepaid tegoed en profiteer van een voordelige passage

  5. Bekijk achteraf uw transacties op Mijn Movenience

Wat kost het?

Voor motorrijders geldt een speciaal gereduceerd tarief (categorie 5), uitsluitend als u via de kassalaan passeert. Het gebruik van de m-tag is gratis!

m-tag aanvragen

Vul het aanvraagformulier in om gratis een m-tag aan te vragen!

Uw voordelen

  • Profiteer van een gemakkelijke passage
  • Geen pinpas, kleingeld of creditcard nodig
  • Alle passages op een overzichtelijke maandfactuur
  • Altijd voldoende prepaid tegoed
  • Multi-passage mogelijk als u met de motorclub gaat toeren

Klantenservice

OPENINGSTIJDEN
Werkdagen: 08:00 - 17:00

VANUIT NEDERLAND
0900 - 44 88 666
(Uw gebruikelijke belkosten)

VANUIT HET BUITENLAND
+31 (0) 113 76 00 01

CHAT MET EEN MEDEWERKER
Tijdens onze openingstijden

OVERIG
Bekijk alle contactgegevens

Movenience B.V.
Stationspark 8
Goes, 4462 DZ
Zeeland Nederland